Kokoro Business

Motiverende woorden van onze klanten

“In een keynote bracht Kokoro onze kaderleden, een kritisch ingenieurspubliek, samen rond de thema’s sport, beweging en gezondheid. De sessie was zeer onderhoudend, zeker door de kleine oefeningen die er in verweven zaten. Ons doel is bereikt, we zijn tevreden.”
Peter Van De Walle, Arcelor Mittal
“De sessies rond mentale fitheid en veerkracht zijn een investering om op lange termijn mensen gezond en gelukkig aan het werk te houden, zich beter in hun vel te voelen, sneller signalen op te pikken bij zichzelf en anderen, en dit durven te benoemen.”
Evelyne Coene, Pepsico
“De collega’s waren enorm tevreden en iedere week gemotiveerd om opnieuw het beste van zichzelf te geven op de werkvloer. Als je 1 % extra fitheid kan bijbrengen, heb je een collectieve bedrijfswinst van 100 %.”
Peter Callant, Callant Verzekeringen
“Met 10 management medewerkers werkten we drie dagen op Lanzarote rond Body – Business – Mind. We kregen afwisselende sessies rond beweging en sport, en rond groepsdynamiek en communicatie. De aanpak van Kokoro was heel verrassend waardoor de motivatie van de groep zeer hoog bleef.”
Lien De Clercq, Mavenly
Kokoro Business

Onze belofte aan de wereld

Kokoro wil tegen 2030 de wereld voorzien van 1 miljoen fitte mensen die hun doelen bereiken. Per fitte en gelukkige persoon die we begeleiden, doneren we € 1 aan het goede doel. Zo dragen we dubbel bij aan een betere wereld.

“Wij gaan voor 100% tevredenheid”

We make
your company fit³.

Boek meteen een afspraak.
Contacteer ons