ReFrame

7 inzichten uit de topsport om jou als business leader te boosten

(In samenwerking met Ann Wauters)

Je bruist van de ideeën, maar worstelt met gebrek aan tijd om ze uit te voeren. De dagen flitsen voorbij en voor je het weet is er al weer een maand voorbij waarin je geen stap dichter kwam bij je doel. Je bent constant bezig met brandjes blussen en neemt je telkens opnieuw voor om ‘een week voor jezelf te nemen en er nu eens écht aan te beginnen’.

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als je dagelijks tijd maakt om te checken of je nog op koers ligt? Wat als je erin slaagt om je tijd in te vullen, zodat presteren en genieten samengaan? Wat als de dingen die je doet je energie geven én resultaat opleveren?

’Reframe' je manier van denken met 7 eenvoudige stappen

Door onze ervaring en kennis als psycholoog in business & sport(Matthias) en topsport (Ann Wauters) te combineren, ontwikkelden we een handig online traject om je ambitie, effort en timing perfect op elkaar af te stemmen. Via 7 eenvoudige inzichten zet je elke dag een stapdichter naar je doel. En ontdek je dat presteren én genieten wel degelijk samengaan.

Na dit online traject:

 • Slaag je erin om meer resultaten te boeken met minder tijd.
 • Weet je waarom topsporters erin slagen om hun doelen te behalen.
 • Heb je inzicht in hoe je ambitie, effort & timing beter op elkaar afstemt. 
 • Heb je alle tools in handen om je dromen en ambities ook echt te realiseren
 • Zet je 7 concrete stappen om als ondernemer te presteren én te genieten

Het programma?

Het programma omvat 7 modules, één voor elke dag. Elke dag ontvang je een online challenge met een voorbeeld uit de topsportwereld, concrete tips en een doe-opdracht. Dagelijks investeer je 7 minuten tijd in jezelf om het videomateriaal te bekijken + 7  minuten extra om de challenge aan te gaan.

De 7 modules zijn:

 1. Start met een intentie
 2. Succes ligt in de actie
 3. Tijd voor reflectie
 4. Gevoed door verlangen
 5. Vertrouwen in het proces
 6. Volharden in het doel
 7. Dromen durven waarmaken
Je ontvangt jouw persoonlijk digitaal werkboek .

Voor dit digitaal aanbod investeer je nu tijdelijk €49 excl. btw (i.p.v. €97). Waar wacht je nog op?

About Matthias

Pas wanneer je zakelijk, fysiek en mentaal fit bent, gaan presteren én genieten samen. Daar geloof ik vurig in. Sterker, dat ervaar ik elke dag zelf. En daarbij ondersteun ik je graag! Als het kan buiten in de natuur. In alle vrijheid en verbinding. Met een vleugje fun en avontuur. Want er is al genoeg sérieux.

Als psycholoog in business én sport ben ik oprecht nieuwsgierig naar wat anderen drijft. Iedere ochtend opstaan met de intentie om het verschil te maken en anderen te laten scoren. Dat is wat mij drijft. De focus ligt telkens op leren, groei en ontwikkeling. Jou daarbij ondersteunen, dat is wat ik het liefste doe. 

Matthias, medebezieler en oprichter van Kokoro Business

About Ann 

Meer dan 20 jaar heb ik op verschillende continenten aan de top gebasket. Ik ben dan ook heel dankbaar voor al de titels die ik met mijn teams kon winnen. Maar tegelijk heb ik ook finales verloren. Elk seizoen was het aanpassen: Leren verlangen naar titels en bekers, leren vertrouwen op het proces en samenwerken met nieuwe teammates van verschillende achtergronden, leren volharden en resultaten halen onder druk, …

Bovendien combineerde ik mijn sportcarrière met het moederschap en vond het juiste evenwicht tussen body, mind en business. Heel wat ervaringen die ik in dit traject met jullie deel.

Ik geloof erin dat we veel principes uit de topsport kunnen vertalen naar de business wereld. Je leert hoe je op een duurzame manier resultaten kan neerzetten en je energie hoog kan houden. Presteren en genieten gaan wel degelijk samen.

Ann Wauters, Belgische basketbaltrots