Kokoro Business

Zo maken we
jouw bedrijf fit³

Wij brengen uw bedrijf naar rendement door zakelijke, fysieke en mentale fitheid te verhogen

Intake gesprek
Kokoro Business

Kick-Off Keynote

Een inspirerende en praktisch toepasbare keynote speech, waar en wanneer je wil: voor je managementteam of je medewerkers, tijdens een bedrijfsevent of op een gewone werkdag.

Je ontdekt waarom the corporate athlete een belangrijk onderdeel is van de business van de toekomst. Een toekomst waarin business, body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Onze ervaren coaches reiken handvaten aan waarmee elke persoon uit het publiek ademruimte leert creëren, professioneel of privé. Kleine en bewuste keuzes op het vlak van slaap, beweging, voeding en ademhaling, maken een groot verschil.

Na deze Kick-Off Keynote heb je de tools in handen om je fysieke en mentale fitheid te verhogen. Je hebt de energie die nodig is om je doelen na te streven.

“Het bedrijfsleven kan veel leren van de sportwereld.”

Boek je intake gesprek

“Het geheel is meer dan de som van de delen.”

Boek je intake gesprek
Kokoro Business

ReCharge

Het is goed om als team af en toe vooruit te blikken en te kijken of je klaar bent voor toekomstige uitdagingen.  Bewust tijd en ruimte maken, leren hoe fitte individuen als een fit team naar uitdagende resultaten kunnen toewerken.

Tijdens onze Recharge teambuildings keren we terug naar de essentie, weg van de dagdagelijkse omgeving. We geven je team de nodige energieboost, werken aan concrete business doelen, en wisselen inspanning met ontspanning af.

De activiteiten zijn een continue mix van #businessbodymind. Als team leren om in een business context naar hoogtes te pieken, en daarna gericht herstellen om nadien zelfs nog hoger te kunnen mikken.

Onze ReCharges duren 1, 2, 3 of  4 dagen. Je kan kiezen tussen locaties dichter bij huis (kust, Brussel, Ardennen) of verder weg (Lanzarote, de Pyreneeën, de Vogezen).

Het resultaat? Hilariteit, verbinding en verse drive om de toekomst tegemoet te gaan.
Kokoro Business

ReConnect

Met een in-house traject op lange termijn, maken we elk aspect van je bedrijf fitter. Op basis van jouw input en businessdoelen, bepalen we de koers. Samen werken we richting een concreet en afgelijnd doel.

Al onze trajecten bouwen rustig op, zijn volledig op maat en brengen langdurige en positieve (gedrags)veranderingen tot stand die je teams versterken en je business perfectioneren.

Een Reconnect kan dagelijkse of wekelijkse leermomenten omvatten, (online) trainingsplannen, diepgaande analyse van je HR-beleid, enzovoort.

Een ReConnect-traject is pas afgelopen wanneer jij je doel behaalt.

"Duurzame coaching op maat van jouw businessdoelen"

Boek je intake gesprek

“Echte resultaten komen tot stand dankzij onderling vertrouwen”

Boek je intake gesprek
Kokoro Business

ReSet
coaching

Elke topsporter heeft een personal coach aan zijn zijde. Wat je elke dag doet als CEO, ondernemer of HR-manager, dat ís topsport. Waarom dan niet voor een executive coach kiezen?

In een reeks sessies krijg je een klankbord en concreet zakelijk, persoonlijk of sportief advies. Samen werken we stap voor stap naar jouw doelen.

De focus ligt op (een combinatie van):
- Business mentoring
- Mental coaching “richting excellentie”
- Physical coaching “next level”

Het resultaat? Presteren én genieten, verse drive en vooral veel energie om de toekomst tegemoet te gaan.

We make
your company fit³.

Boek meteen een afspraak.
Contacteer ons
Kokoro Business

Motiverende woorden van onze klanten

“In een keynote bracht Kokoro onze kaderleden, een kritisch ingenieurspubliek, samen rond de thema’s sport, beweging en gezondheid. De sessie was zeer onderhoudend, zeker door de kleine oefeningen die er in verweven zaten. Ons doel is bereikt, we zijn tevreden.”
Peter Van De Walle, Arcelor Mittal
“De sessies rond mentale fitheid en veerkracht zijn een investering om op lange termijn mensen gezond en gelukkig aan het werk te houden, zich beter in hun vel te voelen, sneller signalen op te pikken bij zichzelf en anderen, en dit durven te benoemen.”
Evelyne Coene, Pepsico
“De collega’s waren enorm tevreden en iedere week gemotiveerd om opnieuw het beste van zichzelf te geven op de werkvloer. Als je 1 % extra fitheid kan bijbrengen, heb je een collectieve bedrijfswinst van 100 %.”
Peter Callant, Callant Verzekeringen
“Met 10 management medewerkers werkten we drie dagen op Lanzarote rond Body – Business – Mind. We kregen afwisselende sessies rond beweging en sport, en rond groepsdynamiek en communicatie. De aanpak van Kokoro was heel verrassend waardoor de motivatie van de groep zeer hoog bleef.”
Lien De Clercq, Mavenly
Onze belofte aan de wereld

Kokoro wil tegen 2030 de wereld voorzien van
1 miljoen fitte mensen die hun doelen bereiken.

Presteren én genieten,
daar gaan we voor.