Kokoro Business

Kokoro’s story

In Japan is kokoro een bekend begrip. Het is ‘de verhouding tussen hoofd, hart en ziel’.

Onze aanpak

“Kokoro gaat over de verhouding tussen je hoofd, je hart en je ziel. Die drie zijn onherroepelijk met elkaar verweven en verbonden. In de Japanse taal zijn ze letterlijk verbonden in het woord ‘kokoro’, maar dat is lastig te vertalen. Wanneer we zeggen ‘zij heeft een goede kokoro’, bedoelen we dat haar hoofd, hart en ziel in balans zijn met elkaar.”

Kokoro Business

Hoofd, hart en ziel

Wij transformeerden dit drieledige begrip tot een uniek coaching model voor gedreven business leaders en hun teams en organisaties. Tot een manier om business, body en mind te verbinden. En dat mag je letterlijk nemen.

Onze teamleden zijn allemaal specialist in een ander veld. Ann heeft bijvoorbeeld als olympisch atlete 20 jaar ervaring in de topsport, Matthias een uitzonderlijke mental coach en Tim een mentor van talrijke iron managers. Alle drie overschrijden ze de grenzen van hun vakgebied en vonden ze in de combinatie #businessbodymind dé ultieme oplossing om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken.

Onze fundamenten

#businessbodymind-aanpak

Onze aanpak verenigt passie, ambitie en ondersteuning. Onze tools en trajecten boosten je business en verwezenlijken blijvende verandering. Onze programma’s leggen de klemtoon op de basisprincipes van energiemanagement (slaap, ademhaling, beweging, voeding en social support), in combinatie met beproefde concepten uit de topsport- en bedrijfswereld.

Zo herverdelen we jouw energie zodat je op alle vlakken blijft scoren, zowel professioneel als privé.